Naar boven

Over ons

Neelisschoenen een echt familiebedrijf

Neelisschoenen is in 1912 opgericht en is een familiebedrijf. In 1912 waren er nog geen schoenfabrieken en werden de schoenen nog met de hand gemaakt. 
Door de jaren heen is de winkel meegegroeid met de tijd en is het nu een schoenenwinkel voor dames, heren en kinderen. Tijdens de inkoop wordt veel zorg besteed om ieder seizoen weer een mooie, collectie neer te zetten. Daarbij is de kwaliteit van groot belang. 

Kinderschoenen

Aan de kinderen die bij ons in de winkel komen wordt veel aandacht besteed.
Ouders vinden het belangrijk dat de kinderen op leuke, maar vooral ook goede schoenen lopen.
Ieder kind wordt door ons opgemeten, zodat wij weten welk maat en welk type schoen goed geschikt is. 
Het ene kind heeft nu eenmaal brede voeten, het andere kind heeft smalle voeten.
We hebben een breed assortiment kinderschoenen samengesteld uit verschillende leuke merken. 
Een aantal merken waaruit wij onze collectie samenstellen zijn o.a. Giga, Freaks, Shoesme, Bunnies, Braqeez, Develab, RedRag, Munich, Kipling, Superfit en Birkenstock.
Bij alle kinderschoenen is de zool uitneembaar, zodat de schoenen ook geschikt zijn voor kinderen met een eigen zool. 

Damesschoenen

De damescollectie bestaat uit een groot aantal gerenommeerde merken. Een aantal van die merken zijn gespecialiseerd in breedte maten, waaronder Durea, Waldlaufer, Xsensible en Gabor.
Ook deze collectie wordt heel zorgvuldig samengesteld, zodat we voor ieder voettype leuke, goed passende schoenen kunnen aanbieden. Bijna iedere schoen heeft een uitneembaar voetbed, zodat ook voor mensen met eigen zolen een ruime keuze is. Zelfs een ruim assortiment sandalen is voorzien van een uitneembaar voetbed.
Merken waaruit onze collectie is opgebouwd zijn o.a. Gabor, Ara, Durea, Waldlaufer, Xsensible, Sioux, Wolky, Aqa, Caprice, Mjus, Gosh, Piedie Nudi, Pit, Lazamani, Rohde, Romika, Q fit, Promed en Birkenstock.

Herenschoenen 

Ook voor de heren hebben we een leuke, brede collectie staan. De collectie is samengesteld uit de merken Van Bommel, Floris van Bommel, Van Lier, Xsensible, Rockport, Australian, Waldlaufer, Sioux, Rohde en Romika. Een groot gedeelte van de collectie is voorzien van een uitneembaar voetbed, zodat de eigen zool goed in de schoen past. Ook zijn er een aantal merken die werken met verschillende wijdtematen.

Podoloog 

Iedere eerste vrijdag van de maand komt bij ons een podoposturaal therapeut in de winkel. U kunt vrijblijvend een afspraak maken. Tijdens het (gratis) consult kunt u uw vragen stellen.